Uniikki majoituskohde Suomenlinnassa

Kiitos kun tulit tutustumaan Villa Siloon, Suomenlinnassa sijaitsevaan uniikkiin majoituskohteeseen! Saaren vakituisia asukkaita lukuunottamatta yöpyminen Suomenlinnassa, UNESCOn maailmanperintökohteessa, on asia, jota moni ei ole kokenut. Yöllinen tunnelma merilinnoituksessa on ainutlaatuinen ja lumoava, joten tervetuloa vieraaksemme! Vasta remontoidussa ja hyvin varustettussa majoituksessa yöpyy enimmillään neljä aikuista.

Varaa majoitus

Haluatko majoittua Suomenlinnassa? Varaa majoitus alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

VARAA MAJOITUS


Olohuone

Elegantti sisustus, suuri äly-TV ja WiFi.

Makuuhuone

Parivuode ja ylimääräiset tyynyt ja peitot.

Keittiö

Hyvin varusteltu keittiö (mm. mikroaaltouuni).

Kylpyhuone

Pyyhkeet, peseytymisaineet ja kaksi pesuallasta.


Villa Silosta sanottua

Yöpyminen Villa Silossa

Kun saavut vieraaksemme, olemme sinua vastassa ja esittelemme Villa Silon. Kerromme myös mielellämme elämästä Suomenlinnassa ja annamme vinkkejä suosikkipaikoistamme. Vieraanamme saat Café Silon ruoista ja alkoholittomista juomista pienen alennuksen, joten olet lämpimästi tervetullut herkuttelemaan naapuriin kahvilamme ollessa auki.

Villa Siloon on oma sisäänkäynti ja saat avaimen käyttöösi vierailusi ajaksi. Voit siis tulla ja mennä omien aikataulujesi mukaan.

Olemme remontoineet Villa Silon äskettäin ja sen sisustus henkii paikan historiaa saaristolaistyylillä maustettuna. Huoneisto on hyvin varustettu ja siellä mahtuu yöpymään enimmillään neljä aikuista.

Koska Villa Silo sijaitsee asuinrakennuksessa, pyydämme vieraitamme kunnioittamaan talon yörauhaa. Tämä tarkoittaa sitä, että klo 22.00-07.00 välisenä aikana kaikki äänekäs toiminta on kielletty. Myöskään tupakoiminen Villa Silossa tai sen terassilla ei ole sallittua.

Jotta voimme tarjota mukavan yöpymisen allergisille vieraillemme, lemmikkieläinten tuominen Villa Siloon ei ole mahdollista.

Suomenlinnan asukkaita ja vierailijoita palvelee K-market. Jos haluat käydä ruokaostoksilla vierailusi aikana, on kauppa lähes Villa Silon naapurissa.

Varustelu

  • Keittiöstä löytyy kahvia, teetä, kaakaota ja kahvimaitoa sekä perusmausteita (suola, sokeri, pippuri, öljy, vinegrette). Lisäksi laseja, astioita ja aterimia kuudelle hengelle sekä välineet astioidenpesuun.
  • Kylpyhuoneessa on pyyhkeet ja peseytymisaineita sekä wc-paperia.
  • Makuuhuoneen parisänky (160 x 200cm) on valmiiksi pedattu ja olohuoneen vuodesohvasta saa kätevästi lisävuoteen (140 x 190cm) kahdelle hengelle.
  • Olohuoneessa on sohva, nojatuoli sekä pyöreä ruokapöytä tuoleineen.

Varaa majoitus

Haluatko majoittua Villa Silossa? Varaa majoitus alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

VARAA MAJOITUS